9.-10.KESÄKUUTA 2017

Portit auki perjantaina: 16:00

Portit auki lauantaina: 14:00

SUOSITUS S-15

ANNISKELUALUEET: K-18

ROCKFEST

Rockfest on uusi maailmanluokan musiikkifestivaali Vantaalla. Festivaali kiinnitti heti ensimmäisenä vuotenaan kaksi räjähtävää pääesiintyjää: Rammsteinin ja Evanescencen. Artistikaarti muodostuu pääesiintyjien lisäksi muista päräyttävistä ulkomaisista ja kotimaisista huippuesiintyjistä kuten: Pain, Infected Mushrooms, Turmion kätilöt, Kotiteollisuus, Peer Günt ja Stamina ja esiintyjiä julkistetaan lisää talven ja kevään aikana!

Rockfest tarjoaa tinkimätöntä rockmusiikkia tosifaneille, koska monet muut festivaalit ovat siirtyneet rockista popmusiikin pariin ja poistaneet jopa nimestään rock-sanan kokonaan. Kaksi lavaa ja parikymmentä artistia takaavat Rockfestille täysiverisen rocktunnelman mittavine oheistoimintoineen ja palveluineen. Festivaali on sallittu kaiken ikäisille, mutta siellä on runsaasti erillisiä anniskelu- ja VIP-alueita.

Festivaali sijaitsee uudella Vantaan Vehkalan tapahtuma-alueella, jonne pääset liikkumaan vaivattomasti. Tapahtuma nostaa Vantaan uudestaan maailman kartalle.

OHJEET

SAAPUMINEN FESTIVAALILLE

Festivaali sijaitsee Vantaalla Vehkalassa (Vehkalan juna-aseman välittömässä läheisyydessä) Vantaankosken ja Kivistön juna-aseman välissä osoitteessa  Härkähaantie 13, 01730 Vantaa

Saavuthan tarpeeksi ajoissa välttääksesi ruuhkat ja varmistaaksesi että olet ajoissa ennen haluamaasi esiintyjää.

Pääportilla on useampi jono, joten valitse omasi seuraavista:

  • VIP- lipun ostaneille asiakkaille on kokonaan oma sisäänkäyntiportti, joka sijaitsee pääportin vieressä. VIP- lippu tullaan vaihtamaan rannekkeeseen ja passiin.
  • Priority -jono on asiakkaille, joilla on Priority-lippu. Tämä lippu tullaan vaihtamaan rannekkeeseen ja passiin.
  • Muut liput perusjonoilla: yhden- ja kahden päivän perusliput sekä Premium liput. Premium liput tullaan vaihtamaan rannekkeeseen.
LIPUT JA RANNEKKEET

Muista huolehtia lipustasi sillä ROCKFEST ei korvaa kadonnutta lippua tai lunasta jo ostettuja lippuja takaisin. Voit tulostaa lippusi tai näyttää sen älypuhelimen näytöltä tarkistuspisteellä. Kaikki liput tarkistetaan elektronisesti ja tulostusjäljen on oltava lukemiskelpoinen.

Päivälippu oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn festivaalialueelle eikä sitä vastaan vaihdeta ranneketta. Jos poistut alueelta, tulee sinun ostaa itsellesi uusi lippu. Kahden päivän lipulla pääsee festereille kerran kumpanakin tapahtumapäivänä, joten muista ottaa lippu mukaan molempina päivinä! Premium, Priority ja Vip lippuihin kuuluu rajaton sisäänpääsy ja lippu vaihdetaan festivaalirannekkeeseen. Rannekkeita vaihdetaan aina yksi per asiakas.

Liput vaihdetaan rannekkeiksi tapahtumapäivinä festivaalin pääportilla sisääntullessa. VIP-rannekkeet pystyy vaihtamaan omalta rannekkeenvaihtopisteeltä pääporttien luona.

ROCKFEST pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin. Viralliset festivaaliliput myynnissä omassa kaupassa rockfest.fi sekä lippu.fi ja tiketti.fi sekä ticketmaster.fi. Suosittelemme ostamaan lippuja vain omasta lippukaupastamme ja virallisilta jälleenmyyjiltämme!

Lippujen ja rannekkeiden väärentäminen on rikos ja niiden väärinkäytöt johtavat aina ilmoitukseen poliisille.

IKÄRAJAT
Suositusikämme festivaalille on 15 vuotta. Vanhempien vastuulla tai vanhempien mukana myös nuoremmat saavat osallistua. Anniskelualueiden ikäraja on 18 vuotta, huomioithan että tämä koskee myös Priority ja VIP aluetta. Varaudu esittämään kuvallinen henkilöllisyystodistus (tai ajokortti / passi) ostaessasi alkoholia.
NARIKKA
Narikka sijaitsee pääporttien ulkopuolella. Alueen sisäpuolella sijaitsevista tavaransäilytysmahdollisuuksista tulossa lisätietoa kevään 2017 aikana.
JULKINEN LIIKENNE

Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme saapumaan tapahtumaan julkisilla liikennevälineillä, näin myös pääsette nauttimaan festivaalikokemuksesta kokonaisuudessaan. Festivaali alue sijaitsee kehäradan varrella, joten sinne on helppo saapua Helsinki-Vantaan lentoasemalta, sekä Helsingin keskustasta.

 

Emme suosittele saapumaan festivaalille omalla autolla, sillä alue tulee ruuhkautumaan. Alueella ei ole festivaaliparkkia. Suosittelemme liityntäpysäköintiä ja junan yhdistelmää, jos autolla saapuminen on ainoa vaihtoehto.

Tarkemmat juna-aikataulut ja tiedot liityntäpysäköinneistä päivittyvät sivulle pian. Suosittelemme hankkimaan julkisen liikenteen liput etukäteen, esimerkiksi mobiililippuna. Lipun etukäteen hankkiminen nopeuttaa asiointia huomattavasti.

FESTIVAALIBUSSI

Festivaalibussi liikennöi väliä Kiasma (HELSINKI) -Vehkala (VANTAA)-Kiasma (HELSINKI)  festivaalin molempina päivinä.

LÄHTÖ KIASMALTA: Bussi lähtee Kiasmalta (Mannerheimintien puolelta) molempina päivinä puolen tunnin välein klo 15:30- 18:00 välisenä aikana.

PALUULÄHTÖ: Paluulähtö Kehä 3 / Sanomatien sillalta alkaen klo 22:00 noin puolen tunnin välein siten, että viimeinen bussi lähtee n. 30 minuuttia konsertin päättymisen jälkeen.

HINTA:

Meno-paluu perjantai 9.6.2017 14,50€ / henkilö.

Yhden suuntainen matka perjantai 9.6.2017 9€ / henkilö

Meno-paluu lauantai 10.6.2017 14,50€ / henkilö

Yhden suuntainen matka lauantai 10.6.2017 9€ / henkilö

(Huom! 2 päivän lippua ei ole myynnissä!)

 

Bussilipun voi ostaa ennakkoon täältä:

OSTA LIPPU

Bussilippuja voi ostaa myös bussien lähtöpaikoilta käteisellä (Huom. ennakkoon lipun ostamalla pääset bussiin nopeammin ja varmemmin!)
Bussiliput tarkistetaan autoon noustessa (paperinen versio on paras, koska jos puhelimestasi loppuu akku, niin lippua on vaikea näyttää!)

Festivaalibusseja liikennöi Mi-Card Oy.

MAJOITUS & HOTELLIT
Rockfestilla ei ole majoituspalveluita, eikä leirintä mahdollisuutta. Pitkältä saavuttaessa suosittelemme Helsinki-Vantaan lentokentän alueen hotelleja tai Helsingin keskustan hotelleja läheltä rautatieasemaa. Näin pääsette helpoiten hyödyntämään kehäradan junayhteyksiä.

FAQ

ESTEETTÖMYYS

Rockfest pyrkii takaamaan helpon saavutettavuuden kaikille asiakkailleen. Alue on uusi ja maasto on osittain epätasainen tehtävistä pohjatöistä huolimatta, mikä kannattaa ottaa huomioon jalkine valinnassa. Pohja on suurelta osin soraa, jota tasoitetaan mahdollisuuksien mukaan.

Saattaja (1 henkilö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään. Päälavan läheisyydessä on pyörätuolikoroke. Aluuelta löytyy bajamaja tyyppisiä inva-wc:itä. Jos tarvitset lisätietoa esteettömyydestä, olethan yhteydessä osoitteeseen: support@wknd.fi

 

KIELLETYT ESINEET

Otathan huomioon ettet voi tuoda kiellettyjä esineitä mukanasi festivaalialueelle. Sisääntuloporteilla tehdään turvatarkastus.

Kiellettyjä esineitä ovat:

Omat juomat (Tyhjän vesipullon saa ottaa mukaan, alueella on vesipiste jossa voit täyttää pullosi. Omia alkoholillisia ja alkoholittomia juomia ei valitettavasti voi tuoda mukana festivaalialueen panttijärjestelmän ja alkoholilainsäädännön takia.)

Omat ruuat ( Festivaalialueelle saa tuoda pieniä eväitä alkuperäisissä suljetuissa pakkauksissa, kuten karkkeja, keksejä tai hedelmiä. Huom! Ei lasipurkkeja. )
Huumeet
Reseptilääkkeistä otathan mukaan reseptin / lääkärintodistuksen
Lasit, tölkit, coolerit
Aseet ja terävät esineet ja esineet jotka soveltuvat muiden vahingoittamiseen
Työkalut
Räjähteet, ilotulitteet, soihdut, valotikut
Laserosoittimet
Aerosolit, spraypurkit
Sateenvarjot
Tuolit
Lemmikit
Videokamerat, äänityslaitteet ja järjestelmäkamerat (yli 70mm linssillä)
Esineet jotka järjestäjä katsoo vaarallisiksi

 

TALKOOTYÖ

Haluatko osallistua Rockfestin järjestämiseen ja saada liput tapahtumaan kiitokseksi? Arvostamme paljon upeita talkoolaisiamme, jotka ovat apunamme rakentamassa kesän kovinta festivaalia! Tutustu talkoohommiin ja hae itsellesi sopivaa vuoroa talkoolaishakumme kautta!

Voit hakea talkoovuoroja täältä:

TALKOOLAISHAKU

Huom! Kaikki talkoolaiset otetaan virallisen haun kautta. Tutustuthan sivuilla esitettyihin infoihin ja yleisiin kysymyksiin. Vahvistettuasi työvuoron on se sitova.

MYYNTIPAIKAT

Ruokamyyntipaikkaa voit hakea virallisen ruokamyyntipaikkahakemuksen kautta. Täytäthän hakemuksesi huolella täällä ja tutustut siinä esitettyihin tarkempiin tietoihin:

RUOKAMYYNTIPAIKKAHAKEMUS

AKKREDITOINTI

Median akkreditointihakemuksen voi tehdä virallisen akkreditointi linkin kautta täällä:

AKKREDITOINTIHAKEMUS

Musiikkialan akkreditointihakemuksen voi tehdä virallisen linkin kautta täällä:

MUSIIKKIALAN AKKREDITOINTIHAKEMUS

Emme ota vastaan hakemuksia muuta kautta. Huomioithan akkreditoinnin sulkeutumisen päivämäärän.

TURVALLISUUS JA ENSIAPU

Alueella on selkeästi merkitty ensiapupiste sekä kiertävä ensiapupartio. Järjestyksenvalvojat tunnistat keltaisista tai oransseista huomioliiveistä. Järjestyksenvalvonnan hoitaa tapahtumassa Total Sec.  Myös poliisi valvoo alueella ja alueen läheisyydessä koko tapahtuman ajan. Tarvitessasi apua otathan yhteyttä ensiapupisteeseen, järjestyksenvalvojiin tai festivaalin infopisteeseen. 

Muistathan suojata kuulosi. Tapahtuma-alueella myydään myös korvatulppia festivaalin tuotemyynnistä ja infopisteeltä.

LÖYTÖTAVARAT

Kaikki löydetyt tavarat viedään festivaalin aikana festivaalin INFO pisteeseen.
Festivaalin jälkeen kaikki löydetyt tavarat toimitetaan Suomen Löytötavara -toimistoon.
Voit tiedustella tavaroitasi: 0600 41006, 24h.
http://www.loytotavara.net/
Osoite: Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki
Aukioloajat: Ma-Pe 10-18 ja La 10-14

ANNISKELU & TUPAKOINTI

Omien juomien tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty. Kaikki reput ja kassit tarkastetaan sisääntuloporteilla ja nesteet poistetaan. Voit tuoda alueelle mukanasi tyhjän muovipullon jonka voi täyttää ilmaiseksi festivaalin vesipisteillä. Vettä ja virvoitusjuomia on myynnissä myös eri kojuissa festivaalialueilla.

Alkoholia myydään erikseen rajatuilla anniskelualueilla, joiden ikäraja on K-18. Tupakointi on kiellettyä lavojen edustoilla konserttien aikana.  Festivaalialueelle on merkitty erikseen tupakointialueita, joilla tupakointi on sallittua.

YHTEYDENOTTO
Jäikö sinulle vielä kysymyksiä? Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: support@wknd.fi

LIPUT NYT MYYNNISSÄ! ROCKFEST.FI

HUOM! ROCKFEST PIDÄTTÄÄ OIKEUDET AIKATAULU- JA ESIINTYJÄMUUTOKSIIN.

 

© Big Stone Rock Fest | All rights reserved 2017

Share This