9.-10.KESÄKUUTA 2017

Portit auki perjantaina: 16:00

Portit auki lauantaina: 14:00

SUOSITUS S-15

ANNISKELUALUEET: K-18

ROCKFEST

Rockfest on uusi maailmanluokan musiikkifestivaali Vantaalla. Festivaali kiinnitti heti ensimmäisenä vuotenaan kaksi räjähtävää pääesiintyjää: Rammsteinin ja Evanescencen. Artistikaarti muodostuu pääesiintyjien lisäksi muista päräyttävistä ulkomaisista ja kotimaisista huippuesiintyjistä kuten: Pain, Infected Mushrooms, Turmion kätilöt, Kotiteollisuus, Peer Günt ja Stamina ja esiintyjiä julkistetaan lisää talven ja kevään aikana!

Rockfest tarjoaa tinkimätöntä rockmusiikkia tosifaneille, koska monet muut festivaalit ovat siirtyneet rockista popmusiikin pariin ja poistaneet jopa nimestään rock-sanan kokonaan. Kaksi lavaa ja parikymmentä artistia takaavat Rockfestille täysiverisen rocktunnelman mittavine oheistoimintoineen ja palveluineen. Festivaali on sallittu kaiken ikäisille, mutta siellä on runsaasti erillisiä anniskelu- ja VIP-alueita.

Festivaali sijaitsee uudella Vantaan Vehkalan tapahtuma-alueella, jonne pääset liikkumaan vaivattomasti. Tapahtuma nostaa Vantaan uudestaan maailman kartalle.

OHJEET

LIPUT JA RANNEKKEET

Muista huolehtia lipustasi sillä ROCKFEST ei korvaa kadonnutta lippua tai lunasta jo ostettuja lippuja takaisin. Voit tulostaa lippusi tai näyttää sen älypuhelimen näytöltä tarkistuspisteellä. Kaikki liput tarkistetaan elektronisesti ja tulostusjäljen on oltava lukemiskelpoinen.

Päivälippu oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn festivaalialueelle eikä sitä vastaan vaihdeta ranneketta. Jos poistut alueelta, tulee sinun ostaa itsellesi uusi lippu. Kahden päivän lipulla pääsee festereille kerran kumpanakin tapahtumapäivänä, joten muista ottaa lippu mukaan molempina päivinä! Premium, Priority ja Vip lippuihin kuuluu rajaton sisäänpääsy ja lippu vaihdetaan festivaalirannekkeeseen. Rannekkeita vaihdetaan aina yksi per asiakas.

Rannekkeiden ennakkovaihtopisteet ilmoitetaan myöhemmin kevään 2017 aikana. Rannekkeet pystyy vaihtamaan tapahtumapäivinä festivaalin pääportin läheisyydestä. VIP-rannekkeet pystyy vaihtamaan omalta rannekkeenvaihtopisteeltä pääporttien luona.

Saattaja (1 henkilö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään. Päälavan läheisyydessä on pyörätuolikoroke.

ROCKFEST pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin. Viralliset festivaaliliput myynnissä omassa kaupassa rockfest.fi sekä lippu.fi ja tiketti.fi sekä ticketmaster.fi.

Lippujen ja rannekkeiden väärentäminen on rikos ja niiden väärinkäytöt johtavat aina ilmoitukseen poliisille. Jonojen välttämiseksi suosittelemme vaihtamaan liput etukäteen rannekkeiksi ennakkovaihtopisteissä.

SAAPUMINEN

Festivaali sijaitsee Vantaalla Vehkalassa Vantaankosken ja Kivistön juna-aseman välissä osoitteessa  Härkähaantie 13, 01730 Vantaa

Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme saapumaan tapahtumaan julkisilla liikennevälineillä, näin myös pääsette nauttimaan festivaalikokemuksesta kokonaisuudessaan. Lisätietoa julkisista liikenneyhteyksistä tulossa kevään 2017 aikana.  Paikalle on mahdollista saapua myös autolla, lisätietoa parkki mahdollisuuksista tulossa kevään 2017 aikana.

ANNISKELU JA TUPAKOINTI

Omien juomien tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty. Kaikki reput ja kassit tarkastetaan sisääntuloporteilla ja nesteet poistetaan. Voit tuoda alueelle mukanasi tyhjän muovipullon jonka voi täyttää ilmaiseksi festivaalin vesipisteillä. Vettä ja virvoitusjuomia on myynnissä myös eri kojuissa festivaalialueilla.

Alkoholia myydään erikseen rajatuilla anniskelualueilla, joiden ikäraja on K-18. Tupakointi on kiellettyä lavojen edustoilla konserttien aikana.  Festivaalialueelle on merkitty erikseen tupakointialueita, joilla tupakointi on sallittua.

TURVALLISUUS

Festivaalialueelle ei saa tuoda alkoholia, huumausaineita, lasipulloja, ampuma- ja teräsaseita eikä minkäänlaisia vahingoittamiseen tarkoitettuja tai soveltuvia välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja, laserosoittimia, valotikkuja ja aerosoleja (esim. hiuslakka). Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä.

Muista suojata kuulosi. Tapahtuma-alueella myydään myös korvatulppia.

Alueella on ensiapupiste sekä kiertävä ensiapupartio. Järjestyksenvalvojat tunnistat keltaisista tai oransseista huomioliiveistä. Myös poliisi valvoo alueella ja alueen läheisyydessä koko tapahtuman ajan.

LIPUT NYT MYYNNISSÄ! ROCKFEST.FI

HUOM! ROCKFEST PIDÄTTÄÄ OIKEUDET AIKATAULU- JA ESIINTYJÄMUUTOKSIIN.

 

© Big Stone Rock Fest | All rights reserved 2017

Share This