9.-10.KESÄKUUTA 2017

Portit auki perjantaina: 16:00

Portit auki lauantaina: 14:00

SUOSITUS S-15

ANNISKELUALUEET: K-18

ROCKFEST

Rockfest on uusi maailmanluokan musiikkifestivaali Vantaalla. Festivaali kiinnitti heti ensimmäisenä vuotenaan kaksi räjähtävää pääesiintyjää: Rammsteinin ja Evanescencen. Artistikaarti muodostuu pääesiintyjien lisäksi muista päräyttävistä ulkomaisista ja kotimaisista huippuesiintyjistä kuten: Pain, Infected Mushrooms, Turmion kätilöt, Kotiteollisuus, Peer Günt ja Stamina ja esiintyjiä julkistetaan lisää talven ja kevään aikana!

Rockfest tarjoaa tinkimätöntä rockmusiikkia tosifaneille, koska monet muut festivaalit ovat siirtyneet rockista popmusiikin pariin ja poistaneet jopa nimestään rock-sanan kokonaan. Kaksi lavaa ja parikymmentä artistia takaavat Rockfestille täysiverisen rocktunnelman mittavine oheistoimintoineen ja palveluineen. Festivaali on sallittu kaiken ikäisille, mutta siellä on runsaasti erillisiä anniskelu- ja VIP-alueita.

Festivaali sijaitsee uudella Vantaan Vehkalan tapahtuma-alueella, jonne pääset liikkumaan vaivattomasti. Tapahtuma nostaa Vantaan uudestaan maailman kartalle.

OHJEET

SAAPUMINEN FESTIVAALILLE

Festivaali sijaitsee Vantaalla Vehkalassa (Vehkalan juna-aseman välittömässä läheisyydessä) Vantaankosken ja Kivistön juna-aseman välissä osoitteessa  Härkähaantie 13, 01730 Vantaa

Saavuthan tarpeeksi ajoissa välttääksesi ruuhkat ja varmistaaksesi että olet ajoissa ennen haluamaasi esiintyjää.

Pääportilla on useampi jono, joten valitse omasi seuraavista:

  • VIP- lipun ostaneille asiakkaille on kokonaan oma sisäänkäyntiportti, joka sijaitsee pääportin vieressä. VIP- lippu tullaan vaihtamaan rannekkeeseen ja passiin.
  • Priority -jono on asiakkaille, joilla on Priority-lippu. Tämä lippu tullaan vaihtamaan rannekkeeseen ja passiin.
  • Muut liput perusjonoilla: yhden- ja kahden päivän perusliput sekä Premium liput. Premium liput tullaan vaihtamaan rannekkeeseen.
LIPUT JA RANNEKKEET

Muista huolehtia lipustasi sillä ROCKFEST ei korvaa kadonnutta lippua tai lunasta jo ostettuja lippuja takaisin. Voit tulostaa lippusi tai näyttää sen älypuhelimen näytöltä tarkistuspisteellä. Kaikki liput tarkistetaan elektronisesti ja tulostusjäljen on oltava lukemiskelpoinen.

Päivälippu oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn festivaalialueelle eikä sitä vastaan vaihdeta ranneketta. Jos poistut alueelta, tulee sinun ostaa itsellesi uusi lippu. Kahden päivän lipulla pääsee festereille kerran kumpanakin tapahtumapäivänä, joten muista ottaa lippu mukaan molempina päivinä! Premium, Priority ja Vip lippuihin kuuluu rajaton sisäänpääsy ja lippu vaihdetaan festivaalirannekkeeseen. Rannekkeita vaihdetaan aina yksi per asiakas.

Liput vaihdetaan rannekkeiksi tapahtumapäivinä festivaalin pääportilla sisääntullessa. VIP-rannekkeet pystyy vaihtamaan omalta rannekkeenvaihtopisteeltä pääporttien luona.

ROCKFEST pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin. Viralliset festivaaliliput myynnissä omassa kaupassa rockfest.fi sekä lippu.fi ja tiketti.fi sekä ticketmaster.fi. Suosittelemme ostamaan lippuja vain omasta lippukaupastamme ja virallisilta jälleenmyyjiltämme!

Lippujen ja rannekkeiden väärentäminen on rikos ja niiden väärinkäytöt johtavat aina ilmoitukseen poliisille.

IKÄRAJAT
Suositusikämme festivaalille on 15 vuotta. Vanhempien vastuulla tai vanhempien mukana myös nuoremmat saavat osallistua. Anniskelualueiden ikäraja on 18 vuotta, huomioithan että tämä koskee myös Priority ja VIP aluetta. Varaudu esittämään kuvallinen henkilöllisyystodistus (tai ajokortti / passi) ostaessasi alkoholia.
MAKSUTAVAT

Alueella voit maksaa käteisellä tai pankkikortilla sekä yleisillä luottokorteilla.  Samat maksutavat toimivat anniskelussa, tuotemyynnissä että ruokamaailmassa. Suosittelemme varaamaan jonkin verran käteistä varmuuden vuoksi.

ROCKSTORE & INFOPISTE

Alueelta löydät festivaalin tuotemyyntipisteen RockStoren, josta löydät festivaalin viralliset tuotteet ja bändien fanituotteet. Meiltä löydät mm. Rammsteinin, Evanescencen, Kotiteollisuuden, Viikatteen, Turmion Kätilöiden, Stam1nan, Michael Monroen, Diablon, Brother Firetriben ja Metsatöllin tuotteita. Meiltä löydät myös sadetakkeja ja korvatulppia. Maksutavat käteinen ja pankki- sekä yleiset luottokortit.

Hinta esimerkkejä: Rockfest Line Up T-paita 19€, Rockfest Pakana Huppari 29€, Artisti T-paidat alk. 25€

Infopisteellä voit tehdä lippuusi päivityksen, jos haluatkin kokea jotain enemmän! Voit ostaa lisäpalveluna FanZone rannekkeen, tai päivittää lippusi Premium-, Priority- tai Vip-lipuksi. (Huom! Jos lipputyyppi ei ole loppuunmyyty.)

HINNASTOT-SHIRT-ADPAKANA-HUPPARIEN-VOI-HYVIN-AD

NARIKKA

Narikka löytyy seuraavilta paikoilta:

  • Pääportti
  • Festivaali alueen sisällä
  • Vip -alue

Narikkamaksu 3 € (käteinen)

JULKINEN LIIKENNE

Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme saapumaan tapahtumaan julkisilla liikennevälineillä, näin myös pääsette nauttimaan festivaalikokemuksesta kokonaisuudessaan. Festivaalille kulkee festivaalibussi väliä Kiasma Helsinki – Vehkala Vantaa. Festivaali alue sijaitsee kehäradan varrella, joten sinne on helppo saapua junalla Helsinki-Vantaan lentoasemalta, sekä Helsingin keskustasta. Katso joukkoliikenteen reitit ja aikataulut HSL:n reittioppaasta www.reittiopas.fi

Emme suosittele saapumaan festivaalille omalla autolla, sillä alue tulee ruuhkautumaan. Alueella ei ole festivaaliparkkia. Suosittelemme liityntäpysäköintiä ja junan yhdistelmää, jos autolla saapuminen on ainoa vaihtoehto. Lisätietoa liityntäpysäköinnistä HSL:n sivuilta. HUOM! Vehkalan asemalla on vain pyöräpysäköintiä, lähimmät autojen liityntäpysäköintipaikat ovat Vantaankosken ja Kivistön asemat.https://www.hsl.fi/liitynt%C3%A4pys%C3%A4k%C3%B6inti

Kehäradalla on lisätysti junavuoroja ja junia lähtee vielä pääesiintyjän jälkeen molempina päivinä poiketen normaalista juna-aikataulusta. Nopeimmin Helsingin keskustaan pääsee kävelemällä Vantaankosken asemalle ja nousemalla Myyrmäen kautta Helsinkiin kulkevaan junaan. Tikkurilaan (ja Helsinki-Vantaan lentokentälle) pääsee nopeimmin nousemalla junaan Vehkalan asemalta.

Suosittelemme lämpimästi hankkimaan julkisen liikenteen liput etukäteen, esimerkiksi mobiililippuna tai vuorokausilippuna. Lipun etukäteen hankkiminen nopeuttaa asiointia huomattavasti. Kahden vuorokauden seutuvuorokausilipulla matkustat koko festivaalin ajan kaikilla HSL:n liikennevälineillä (juna, bussi, metro, ratikka, lautta) hintaan 21 euroa – myös yötaksan aikaan. Vuorokausilippuja voit ostaa mm. R-kioskeilta ja yhden vuorokauden lippuja myös junista, busseista ja ratikoista. Festivaalin ajan liikennevälineissä on tehostettua matkalippujen tarkastusta. (Huom. lisätyt junavuorot eivät tule näkyviin reittioppaaseen)https://www.hsl.fi/liput-ja-hinnat

FESTIVAALIBUSSI

Festivaalibussi liikennöi väliä Kiasma (HELSINKI) -Vehkala (VANTAA)-Kiasma (HELSINKI)  festivaalin molempina päivinä.

LÄHTÖ KIASMALTA: Bussi lähtee Kiasmalta (Mannerheimintien puolelta) molempina päivinä puolen tunnin välein klo 15:30- 18:00 välisenä aikana.

PALUULÄHTÖ: Paluulähtö Kehä 3 / Sanomatien sillalta alkaen klo 22:00 noin puolen tunnin välein siten, että viimeinen bussi lähtee n. 30 minuuttia konsertin päättymisen jälkeen.

HINTA:

Meno-paluu perjantai 9.6.2017 14,50€ / henkilö.

Yhden suuntainen matka perjantai 9.6.2017 9€ / henkilö

Meno-paluu lauantai 10.6.2017 14,50€ / henkilö

Yhden suuntainen matka lauantai 10.6.2017 9€ / henkilö

(Huom! 2 päivän lippua ei ole myynnissä!)

 

Bussilipun voi ostaa ennakkoon täältä:

OSTA LIPPU

Bussilippuja voi ostaa myös bussien lähtöpaikoilta käteisellä (Huom. ennakkoon lipun ostamalla pääset bussiin nopeammin ja varmemmin!)
Bussiliput tarkistetaan autoon noustessa (paperinen versio on paras, koska jos puhelimestasi loppuu akku, niin lippua on vaikea näyttää!)

Festivaalibusseja liikennöi Mi-Card Oy.

HSL järjestää lisäliikennettä Vantaan Rockfestiin 9.–10.6.

Bussit 432, 433 ja 433K poikkeusreitillä 7.–10.6.

HSL järjestää lisäliikennettä kehäradan I- ja P-junilla Vantaan Vehkalassa järjestettävän Rockfestin

aikaan 9.–10.6. Festivaaliin kannattaa saapua joukkoliikenteellä, kävellen tai pyöräillen, sillä

alueella ei ole autojen pysäköintimahdollisuutta. HSL suosittelee hankkimaan matkaliput etukäteen

ruuhkien välttämiseksi. Esimerkiksi kahden vuorokauden seutuvuorokausilipulla voi matkustaa

koko festivaalin ajan kaikilla HSL:n liikennevälineillä hintaan 21 euroa – myös yötaksan aikaan.

Vuorokausilippuja myydään muun muassa pääkaupunkiseudun R-kioskeilla.

Perjantai- ja lauantai-iltapäivisin sekä iltaisin menoliikenteessä I- ja P-junat ajetaan tavallista

pidempinä normaalein vuorovälein. Pidennetyt junavuorot eivät pysähdy Ilmalassa ja tieto tästä

näkyy Reittioppaassa.

Lisäksi perjantai- ja lauantaiyönä on lisäliikennettä, joka ei näy Reittioppaassa. Lisälähdöt lähtevät

heti, kun junat ovat täynnä, joten niiden aikataulut ovat suuntaa-antavia. Lisävuorot liikennöidään

muuten kuten normaalivuorot, mutta junien kyytiin pääsee vasta Vehkalasta tai Vantaankoskelta

lähtien eivätkä ne pysähdy Ilmalassa.

Lisäliikenne perjantain ja lauantain välisenä yönä

Perjantain ja lauantain välisenä yönä kehäradalla on lisäliikennettä noin klo 3.20 asti. Helsingistä

ajetaan seuraavat lisälähdöt: P-juna noin klo 23.57; I-juna noin klo 23.54 ja L-juna klo 1.31 ja klo

2.31.

Normaalivuorojen lisäksi P-junat kulkevat Vehkalan asemalta Tikkurilan kautta Helsinkiin noin 10

minuutin välein klo 1.10–2.40 ja noin puolen tunnin välein klo 2.40–3.20. Junat eivät ota

matkustajia kyytiin ennen Vehkalan asemaa eli Vehkala on ensimmäinen asema, jolta lisävuoron

kyytiin pääsee.

I-junat liikennöivät Vantaankosken asemalta Huopalahden kautta Helsinkiin noin 20 minuutin välein

arviolta klo 1.10–3.10. Junat eivät ota matkustajia kyytiin ennen Vantaankosken asemaa eli

Vantaankoski on ensimmäinen asema, jolta lisävuoron kyytiin pääsee. Vantaankosken jälkeen

junat pysähtyvät kaikilla asemilla paitsi Ilmalassa.

Lisäliikenne lauantain ja sunnuntain välisenä yönä

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä on kehäradan junilla lisäliikennettä noin klo 2.40 asti.

Helsingistä ajetaan seuraavat lisälähdöt: P-juna klo 23.57 ja I-juna klo 23.54.

Normaalivuorojen lisäksi P-junat liikennöivät Vehkalasta Tikkurilan kautta Helsinkiin noin 20

minuutin välein klo 0.55–2.40. I-junat liikennöivät Vehkalasta Huopalahden kautta Helsinkiin noin

20 minuutin välein klo 1.15–2.00. Vehkala on ensimmäinen asema, jolta lisävuorojen kyytiin

pääsee. I-junat pysähtyvät Vehkalan jälkeen kaikilla asemilla paitsi Ilmalassa.

Bussit 432, 433 ja 433K poikkeusreitillä 7.–10.6.

Sanomatie ja Härkähaantie on suljettu 7.6.–12.6.2017 itse festivaalin ja sen rakennus- ja

purkutöiden vuoksi. Bussilinjat 432 ja 433/K ajavat poikkeusreittiä Martinkyläntien ja

Vantaankoskentien kautta. Bussit käyttävät kaikkia poikkeusreitillä olevia pysäkkejä.

MAJOITUS & HOTELLIT
Rockfestilla ei ole majoituspalveluita, eikä leirintä mahdollisuutta. Pitkältä saavuttaessa suosittelemme Helsinki-Vantaan lentokentän alueen hotelleja tai Helsingin keskustan hotelleja läheltä rautatieasemaa. Näin pääsette helpoiten hyödyntämään kehäradan junayhteyksiä.

FAQ

ESTEETTÖMYYS

Rockfest pyrkii takaamaan helpon saavutettavuuden kaikille asiakkailleen. Alue on uusi ja maasto on osittain epätasainen tehtävistä pohjatöistä huolimatta, mikä kannattaa ottaa huomioon jalkine valinnassa. Pohja on suurelta osin soraa, jota tasoitetaan mahdollisuuksien mukaan.

Saattaja (1 henkilö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään. Päälavan läheisyydessä on pyörätuolikoroke. Aluuelta löytyy bajamaja tyyppisiä inva-wc:itä. Jos tarvitset lisätietoa esteettömyydestä, olethan yhteydessä osoitteeseen: support@wknd.fi

 

KIELLETYT ESINEET

Otathan huomioon ettet voi tuoda kiellettyjä esineitä mukanasi festivaalialueelle. Sisääntuloporteilla tehdään turvatarkastus.

Kiellettyjä esineitä ovat:

Omat juomat (Tyhjän vesipullon saa ottaa mukaan, alueella on vesipiste jossa voit täyttää pullosi. Omia alkoholillisia ja alkoholittomia juomia ei valitettavasti voi tuoda mukana festivaalialueen panttijärjestelmän ja alkoholilainsäädännön takia.)

Omat ruuat ( Festivaalialueelle saa tuoda pieniä eväitä alkuperäisissä suljetuissa pakkauksissa, kuten karkkeja, keksejä tai hedelmiä. Huom! Ei lasipurkkeja. )
Huumeet
Reseptilääkkeistä otathan mukaan reseptin / lääkärintodistuksen
Lasit, tölkit, coolerit
Aseet ja terävät esineet ja esineet jotka soveltuvat muiden vahingoittamiseen
Työkalut
Räjähteet, ilotulitteet, soihdut, valotikut
Laserosoittimet
Aerosolit, spraypurkit
Sateenvarjot
Tuolit
Lemmikit
Videokamerat, äänityslaitteet ja järjestelmäkamerat (yli 70mm linssillä)
Esineet jotka järjestäjä katsoo vaarallisiksi

 

TALKOOTYÖ

Haluatko osallistua Rockfestin järjestämiseen ja saada liput tapahtumaan kiitokseksi? Arvostamme paljon upeita talkoolaisiamme, jotka ovat apunamme rakentamassa kesän kovinta festivaalia! Tutustu talkoohommiin ja hae itsellesi sopivaa vuoroa talkoolaishakumme kautta!

Voit hakea talkoovuoroja täältä:

TALKOOLAISHAKU

Huom! Kaikki talkoolaiset otetaan virallisen haun kautta. Tutustuthan sivuilla esitettyihin infoihin ja yleisiin kysymyksiin. Vahvistettuasi työvuoron on se sitova.

MYYNTIPAIKAT

Ruokamyyntipaikkaa voit hakea virallisen ruokamyyntipaikkahakemuksen kautta. Täytäthän hakemuksesi huolella täällä ja tutustut siinä esitettyihin tarkempiin tietoihin:

RUOKAMYYNTIPAIKKAHAKEMUS

AKKREDITOINTI

Median akkreditointihakemuksen voi tehdä virallisen akkreditointi linkin kautta täällä:

AKKREDITOINTIHAKEMUS

Musiikkialan akkreditointihakemuksen voi tehdä virallisen linkin kautta täällä:

MUSIIKKIALAN AKKREDITOINTIHAKEMUS

Emme ota vastaan hakemuksia muuta kautta. Huomioithan akkreditoinnin sulkeutumisen päivämäärän.

TURVALLISUUS JA ENSIAPU

Alueella on selkeästi merkitty ensiapupiste sekä kiertävä ensiapupartio. Järjestyksenvalvojat tunnistat keltaisista tai oransseista huomioliiveistä. Järjestyksenvalvonnan hoitaa tapahtumassa Total Sec.  Myös poliisi valvoo alueella ja alueen läheisyydessä koko tapahtuman ajan. Tarvitessasi apua otathan yhteyttä ensiapupisteeseen, järjestyksenvalvojiin tai festivaalin infopisteeseen. 

Muistathan suojata kuulosi. Tapahtuma-alueella myydään myös korvatulppia festivaalin tuotemyynnistä ja infopisteeltä.

LÖYTÖTAVARAT

Kaikki löydetyt tavarat viedään festivaalin aikana festivaalin INFO pisteeseen.
Festivaalin jälkeen kaikki löydetyt tavarat toimitetaan Suomen Löytötavara -toimistoon.
Voit tiedustella tavaroitasi: 0600 41006, 24h.
http://www.loytotavara.net/
Osoite: Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki
Aukioloajat: Ma-Pe 10-18 ja La 10-14

ANNISKELU & TUPAKOINTI

Omien juomien tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty. Kaikki reput ja kassit tarkastetaan sisääntuloporteilla ja nesteet poistetaan. Voit tuoda alueelle mukanasi tyhjän muovipullon jonka voi täyttää ilmaiseksi festivaalin vesipisteillä. Vettä ja virvoitusjuomia on myynnissä myös eri kojuissa festivaalialueilla.

Alkoholia myydään erikseen rajatuilla anniskelualueilla, joiden ikäraja on K-18. Tupakointi on kiellettyä lavojen edustoilla konserttien aikana.  Festivaalialueelle on merkitty erikseen tupakointialueita, joilla tupakointi on sallittua.

YHTEYDENOTTO
Jäikö sinulle vielä kysymyksiä? Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: support@wknd.fi

LIPUT MYYNNISSÄ PORTILTA!

Voit päivittää lippusi ja ostaa lisäpalveluita festivaalin infopisteellä!

HUOM! ROCKFEST PIDÄTTÄÄ OIKEUDET AIKATAULU- JA ESIINTYJÄMUUTOKSIIN.

 

© Big Stone Rock Fest | All rights reserved 2017

Share This