UKK - Usein kysytyt kysymykset

MILLOIN TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN SEURAAVAN KERRAN?  

Rockfest juhlitaan kesällä 2021 kolmipäiväisenä Tampereen Ratinalla 10.-12.6.2021.  Rockfest haluaa kiittää jo tässä vaiheessa teitä uskollisia lipunostaneita ja 2020 lipun säilyttäneitä – you rock! <3

ROCKFESTIN PÄIVÄMÄÄRÄ MUUTTUI AIEMMIN ILMOITETUSTA, MIKSI? 

Rockfest juhlitaan torstai – lauantai välillä 10.-12.6.2021 aikaisemmin ilmoitetun perjantai – sunnuntai aikavälin sijaan. Siirtyminen päivällä aikaisemmaksi johtuu tuotantologistisista syistä.

MIKSI RATINA?

Tampereen Stadion ja Ratinanniemen Festivaalipuisto yhdessä tarjoilevat uniikin Rockfestin arvoisen festivaalikeitaan, joka mahdollistaa Suomen suurimman rockfestivaalin kokoisen tuotannon.  

Venue luo loistavat puitteet Rockfestille ja tapahtuma-alue sijaitsee keskustan välittömässä läheisyydessä, mikä palvelee junalla, bussilla ja lentäen saapuvia Rockfestin kävijöitä paikallisen juhlakansan lisäksi.

MITÄ TEEN MAJOITUSTEN KANSSA?

Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukselta ja ole yhteydessä majapaikkaasi.

OLEN OSTANUT BUSSI- JA JUNALIPUT JO, MITEN TOIMIN?

Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi ja ole yhteydessä asiakaspalveluun.

MILLOIN ARTISTIJULKAISUJA?  

Rockfest 2021 ohjelmaa julkaistaan tammikuun aikana.

MITEN VARMISTATTE, ETTÄ ROCKFESTIIN ON TURVALLISTA TULLA?  

Tapahtumiin on vielä aikaa ja teemme suunnitelmallista työtä tapahtumien turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisäämiseksi. Tulemme kesällä 2021 tehostamaan erityisesti alueellista siivousta. Lisäämme tapahtumiin käsien desinfiointipisteitä ja pintojen desinfiointia maksimoidaan. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelemme toimintojamme viranomaisohjeistusten mukaisesti. Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja tärkein prioriteettimme on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.     

MILLOIN LIPUNMYYNTI ALKAA?  

Rockfest 2021 lipunmyynti käynnistyy tammikuun 2021 aikana. Liput myy Tiketti ja Lippu.fi. 

ENTÄ JOS ROCKFESTIÄ EI JÄRJESTETÄ 2021?  

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Rockfestiin 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.  

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.  

MIKSI YHTEYSTIETOJANI KERÄTÄÄN?  

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.  

MITEN TOIMIN 2020 LIPPUJENI KANSSA?

Rockfest juhlitaan tänä vuonna torstaista lauantaihin 10.-12.6.2021. Vuoden 2020 yhden päivän liput ja kahden päivän liput voidaan vaihtaa uudeksi 2021 lipuksi, jos asiakas näin haluaa. Voit halutessasi itse valita, mille päivälle haluat Rockfestiin 2021 lippusi vaihtaa, katso tapahtuman päiväkohtainen ohjelma netistä www.rockfest,fi/ohjelma. Vaihdosta ei aiheudu asiakkaalle kuluja ja sen voi tehdä veloituksetta yhden kerran alla olevien ohjeiden mukaisesti olettaen, että toivotulle päivälle on tilaa. Lippujen vaihto tulee tehdä 15.2.2021 mennessä. Lipun vaihdon jälkeen, alkuperäinen 2020 lippu mitätöidään, eikä se ole enää voimassa. Alla vielä tarkempaa infoa lippukohtaisesti. 
Seuraa lippukaupaltasi tulleita sähköpostiohjeita ja toimi niiden ohjeiden mukaan.

3 PV PERJANTAI -lipun ostaneet (Normaalilippu, Premium tai VIP) 

Vuoden 2020 kolmen päivän lippu käy Rockfestissä 2021 sellaisenaan.

1 PV PERJANTAI -lipun ostaneet (Normaalilippu, Premium tai VIP) 

Vuoden 2020 yhden päivän perjantain lippu käy Rockfestissä 2021 perjantaina 11.6. sellaisenaan. Voit myös halutessasi vaihtaa sen veloituksetta toiselle päivälle (torstai tai lauantai) lippukaupaltasi saadun linkin kautta. Katso tapahtuman päiväkohtainen ohjelma netistä www.rockfest,fi/ohjelma. Vaihto tulee tehdä 15.2.2021 mennessä. Vaihto onnistuu olettaen, että kyseiseistä päivää ei ole vielä myyty loppuun. 

1 PV LAUANTAI -lipun ostaneet (Normaalilippu, Premium tai VIP) 

Vuoden 2020 yhden päivän lauantain lippu käy Rockfestissä 2021 lauantaina 12.6 sellaisenaan. Voit myös halutessasi vaihtaa sen veloituksetta toiselle päivälle (torstai tai perjantai) lippukaupaltasi saadun linkin kautta. Katso tapahtuman päiväkohtainen ohjelma netistä www.rockfest,fi/ohjelma. Vaihto tulee tehdä 15.2.2021 mennessä. Vaihto onnistuu olettaen, että kyseiseistä päivää ei ole myyty loppuun. 

1 PV SUNNUNTAI-lipun ostaneet (Normaalilippu, Premium tai VIP) 

Tänä vuonna Rockfest juhlitaan torstaista lauantaihin, joten sunnuntaille 2020 ostettu päivälippu tulee vaihtaa toiselle päivälle (torstai, perjantai tai lauantai) veloituksetta lippukaupaltasi saadun linkin kautta. Voit itse päättää julkaistun ohjelman perusteella, mille päivälle haluat lippusi. Katso tapahtuman päiväkohtainen ohjelma netistä www.rockfest,fi/ohjelma. Sunnuntain 2020 lipun ostaneille on varattu kiintiö kaikille festivaalipäiville, joten takaamme vaihdon onnistumisen. Vaihto tulee kuitenkin tehdä 15.2.2021 mennessä, jonka jälkeen kiintiö vapautetaan yleiseen myyntiin. 

2 PV PERJANTAI-LAUANTAI -lipun ostaneet 

Vuoden 2020 kahden päivän PERJANTAI-LAUANTAI -lippu käy sellaisenaan perjantaina 11.6 ja lauantaina 12.6. Voit myös halutessasi vaihtaa sen veloituksetta TORSTAI-PERJANTAI -lippuun lippukaupaltasi saadun  linkin kautta. Katso tapahtuman päiväkohtainen ohjelma netistä www.rockfest,fi/ohjelma. Vaihto tulee tehdä 15.2.2021 mennessä. Vaihto onnistuu olettaen, että kyseiseistä päivää ei ole myyty loppuun. 

2 PV LAUANTAI-SUNNUNTAI -lipun ostaneet 

Tänä vuonna Rockfest juhlitaan torstaista lauantaihin, joten vuoden 2020 LAUANTAI-SUNNUNTAI -lippu tulee vaihtaa joko TORSTAI-PERJANTAI -lipuun tai PERJANTAI-LAUANTAI -lippuun alla lippukaupaltasi saadun kautta. Katso tapahtuman päiväkohtainen ohjelma netistä www.rockfest,fi/ohjelma. Sunnuntai 2020 lipun ostaneille on varattu kiintiö kummallekin vaihtoehdolle, jolloin vaihdon onnistuminen voidaan taata. Vaihto tulee tehdä 15.2.2021 mennessä, jonka jälkeen kiintiö vapautetaan yleiseen myyntiin. 

YHTEISTYÖSSÄ

Radiorock-logo

Seuraa somessa